Jobs Micquel Groen, Green Inspiration

VACATURE

pre-price MEDEWERK(st)er

woensdagmorgen

Ben jij op zoek naar wat extra bijverdiensten, een gezellige baan met leuke collega’s, een baan binnen een familiebedrijf waar het menselijke aspect, een goede werksfeer en als één team samen werken de belangrijkste pijlers zijn?

Dan is het tijd om jezelf te komen voorstellen!


Door uitbreiding van werkzaamheden van ons mooie familiebedrijf zijn wij op zoek naar versterking van ons "pre-price team".

Wij zoeken een gezellige medewerk(st)er (oproepkracht ca. 4 uur per week) om de kamer- en tuinplanten orders te stickeren in onze loods in Hazerswoude Dorp op woensdagmorgen. Geen zwaar werk, wel gezellig met een bakkie koffie (of thee) er bij!


Vooral in het drukke seizoen van maart tot en met juni kunnen Claire en Sandy wel wat extra hulp gebruiken. Ervaring is niet nodig.


Is dit wat voor jou?

Meer weten of meteen solliciteren op deze vacature? Neem contact op met Micquel op 06 53279287 of bel Bart op 06 54945052

Of, nog makkelijker, druk op de sollicitatie knop hieronder om het sollicitatieformulier in te vullen.

Wij kijken ernaar uit om jou te leren kennen...

- Acquisitie en sollicitaties naar aanleiding van deze vacature, door werving- en selectiebureaus of andere dienstverleners, worden niet op prijs gesteld -

Micquel Groen Green Inspiration

IETS VOOR JOU?

TWIJFEL NIET EN REAGEER DIRECT!